top of page

DO RE WE  EKIPA

DoReWe ekipa
Helena.jpg

Helena je naša ustanoviteljica in postavlja celotno vizijo, sprejema ključne odločitve, izbira sodelavce in vodi naše poslovanje. Ljubiteljica življenja, izobraževanja, plesa in glasbe, ki svoje strasti in sanje uresničuje v vsem, kar počne. Po izobrazbi pravnica, ki je dobrih 20 let živela po Evropi, Južni Ameriki, Bližnjem vzhodu in Avstraliji ter delala kot odvetnica in predavateljica prava. Pred kratkim se je z družino vrnila v Slovenijo, z močno željo narediti nekaj družbeno koristnega. Helena že od malih nog čuti pozitiven vpliv glasbe na svoje življenje, svoj globalni pogled in splošno srečo. To jo je spodbudilo, da je ustanovila DoReWe, kjer sedaj dela s polno paro. Prosti čas preživlja na prostem z njenima hčerkama in možem Mladenom, ki so vir njene energije. Zato Helena ne pije kave, bo pa z veseljem pojedla dobro čokolado.

Helena

“Violinski ključ” 

USTANOVITELJICA, VODJA 

helena@dorewe.com

Mladen_edited_edited_edited_edited.jpg

Mladen

Mladen je naš soustanovitelj, ki skrbi za našo strategijo razvoja, finance in vse kočljive analize, ki bi drugim delale sive lase. Je svetovljan z ljubeznijo do glasbe in izobraževanja, ki podpira in svetuje organizacijam po vsem svetu. Po dolgih letih življenja in dela po Evropi, Bližnjem vzhodu in Avstraliji se je z družino pred kratkim preselil v majhno, a pravljično Slovenijo. Mladen je odraščal v družini, kjer je bilo petje in igranje na instrumente del vsakdana. Klavir se je učil igrati v rodnem Sarajevu in med dolgoletnim šolanjem v Londonu. Njegov najpomembnejši glasbeni trenutek je bil, ko je s svojo hčerko nastopil na šolskem koncertu Avstralian Music Schools v Sydneyju. Mladen je ljubitelj smučanja, tenisa in ima drugi dan karateja. Prijatelji ga poznajo kot mojstra peke palačink.

Mladen

“Basovski ključ” 

SOUSTANOVITELJ, STRATEG 

mladen@dorewe.com 

Kristina-V_edited.jpg

Kristina razvija naš glasbeni program, usmerja naše učitelje klavirja, poučuje učence in je ključna oseba za učitelje, učence in starše pri vsem kar se tiče glasbe in poučevanja. Vse svoje življenje se je ukvarjala z učenjem in poučevanjem glasbe ter zaključila univerzitetni in magistrski študij na Akademiji za glasbo v Ljubljani z naslovom Magistrica profesorica glasbene pedagogike. Poučevala je glasbo, klavir in petje na osnovnih in srednjih šolah širom po Sloveniji. Kristina verjame, da je zagotavljanje sproščene in spodbudne klime v družbi prijateljev najprimernejše okolje za šolanje otrok. Kristina svoj prosti čas rada preživlja z družino, bodisi v naravi ali na domačem igrišču. Obiski opere, poletni koncerti na prostem so stalnica njenega življenja, ki ji služijo kot oddih od vsakodnevnih obveznosti. Družina in prijatelji jo poznajo kot nekoga, ki je vedno točen, zamudniki pa se ji lahko oddolžijo z dobro skodelico kave.

Kristina

“Glavna melodija” 

GLASBENI VODJA

kristina@dorewe.com 

IMG_0252.jpg

Ana uči in navdihuje naše učence, da uživajo v glasbi in postajajo vsak teden boljši. Ana že vse življenje uživa v glasbi. V glasbeni šoli je izbrala kar dva inštrumenta, in sicer klavir in potem violončelo, s katerim je tudi zaključila višjo stopnjo glasbene šole. Nastopala je doma in v tujini ter dosegla več priznanj (med drugimi zlato plaketo v solo nastopu z violončelom na Stringfestu 2013 ter 1. mesto na tekmovanju Mladi virtuoz, kjer so nastopili skupaj s Klavirskim triom MAJ). Igrala je v Simfoničnem orkestru Domžale–Kamnik ter sodelovala s Kulturnim društvom Mengeška godba. Ena izmed nepozabnih glasbenih izkušenj je bila njena udeležba na mednarodni glasbeni poletni šoli v Pučišćih, kjer so se mladi glasbeniki v skupinah zabavali in motivirali drug drugega ter priredili izjemen končni nastop. Poleg tega, da poučuje klavir, Ana študira pravo na Pravni fakulteti v Ljubljani. Presenetljivo, Ana še vedno najde prosti čas. Takrat prepeva v Mladinskem pevsem zboru Mengeš, se zavihti na svoje gorsko kolo ali pa kot planinka raziskuje skrite kotičke Slovenije.

Ana J

“Četrtinska pavza” 

UČITELJICA KLAVIRJA

Ana P

UČITELJICA KLAVIRJA

Ana P.jpg

Ana poučuje klavir in petje ter poskrbi, da se ljubezen do glasbe širi med najmlajšimi generacijami. Verjame, da svet preko glasbe postane bolj uglašen in zveni mnogo lepše. Ana se je rodila v glasbeni družini, kjer se je igralo na citre in veliko prepevalo. Svojo glasbeno pot je pričela kot pianistka na Glasbeni šoli Kamnik, na Glasbeni šoli Logatec pa je pričela z učenjem petja. Med šolanjem na Konzervatoriju za glasbo in balet v Ljubljani je za svoje izjemne pevske dosežke kar trikrat osvojila 1. nagrado in zlato plaketo na TEMSIG. Trenutno je Ana študentka opernega petja na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Ljubiteljsko se Ana že vrsto let ukvarja z gledališčem. Večkrat je nastopila v Poletnem gledališču Studenec, v sezoni 2022-2023 pa si jo lahko ogledate v predstavi Penelopiada v SNG Drama Ljubljana v vlogi Alecte. Po poklicu je slaščičarka, kar njeno glasbeno pot, kot tudi pot ekipe DoReWe, še dodatno posladka.

Ana P

“Simfonija” 

UČITELJICA KLAVIRJA IN PETJA

Nadja_edited.jpg

Pri DoReWe Nadja poučuje klavir. Življenja brez glasbe si ne predstavlja. Verjame, da glasba deluje povezovalno in terapevtsko, saj pomirja telo in duha, ter nam nudi svobodo. Nadja je osnovno glasbeno izobraževanje na klavirju zaključila v Ormožu. Kasneje je kot organizatorka koncertov in prireditev podprla mlade talente. Diplomirala je na Višji strokovni šoli v Kranju, kjer je za končno dizertacijo raziskovala pozitivne učinke klavirske glasbe na kognitivne funkcije posameznika. Delovala je na Inštitutu Knoll za glasbeno terapijo in supervizijo. Tam je poučevala otroke najrazličnejših psihosomatskih sposobnosti in se navdušila nad pozitivnimi učinki glasbene terapije pri otrocih s posebnimi potrebami. Je mama dvema nadobudnima glasbenicama. Prva navdušuje s kljunasto flavto, druga s trobento. Poleg klavirja Nadja igra tudi na flavto, harfo in kalimbo. Kadar pri sebi nima instrumenta pa preprosto zapoje z dna srca.

Nadja

“Adagio” 

UČITELJICA KLAVIRJA

Nevena.jpg

Nevena poučuje klavir in solo petje ter skrbi, da se otroški glasovi s pomočjo prave tehnike kar najbolje razvijajo. Prihaja iz Srbije, kjer je obiskovala osnovno in srednjo glasbeno šolo. Na Fakulteti za glasbo v Beogradu je diplomirala in magistrirala s smeri solo petje. Trenutno na Akademiji za glasbo v Ljubljani opravlja magisterij s smeri operno petje. Za pevske dosežke je dosegla številne nagrade, med drugim tudi nagrado Iuventus Canti na Slovaškem. Sodelovala je z glasbeniki po Evropi, tudi britanskim opernim režiserjem Martinom Lloyd Evansom. Poučevala je odrasle in otroke na osnovni in srednji glasbeni šoli ter različnih delavnicah. Nevena prosti čas preživlja v igranju družabnih iger s prijatelji. Rada se preiskuša kot kulinarični mojster, kar navdušuje njenega zaročenca Borisa.

Nevena

”Belcanto" 

UČITELJICA KLAVIRJA IN PETJA

Boris-B_edited_edited.jpg

Boris poučuje klavir, petje in sestavlja glasbeni del programa za poletne tabore. Najljubše mu je sodelovati pri ustvarjanju musikalov skupaj z otroci. Rodil se je v Bosni, kjer je zaključil osnovno in srednjo glasbeno šolo. V Beogradu je na Fakulteti za glasbo diplomiral s smeri glasbena pedagogika, kasneje pa tudi s smeri operno petje. Po zaključenem magistrskem študiju glasbene pedagogika se je z Beograda preselil v Ljubljano, kjer je vpisal magistrski študij še s smeri operno petje. Boris je kot glasbenik nastopal na Češkem, Hrvaškem in Norveškem, kjer so izvedli opere La Traviata, Otello in Faust. Klavir in solo petje je poučeval otroke od 3 do 15 let starosti ter soustvarjal muzikle za otroke kot so The Sound of Music in Cats. Boris je skoraj vedno optimističen in nasmejan. Goji strast do znanja in izobraževanja, prijateljem pa je poznan kot velik ljubitelj Harry Potterja.

Boris

“Accelerando" 

UČITELJ KLAVIRJA IN PETJA

Neza2_edited_edited_edited_edited_edited

Neža poučuje solo petje ter z DoReWe sodeluje na poletnih taborih in glasbenih delavnicah za otroke. Neža je že kot majhna deklica čutila, da je glasba njeno življenje. Začela je v violino, vendar kmalu ugotovila, da je prava pot zanjo petje. Na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani je izbrala smer džez petje ter že pri 16-ih letih pela kot spremljevalni vokal pri skupini Tabu. Sodelovala je z znanimi glasbeniki kot so Neisha, Rok Golob, Društvo mrtvih pesnikov ter nastopila kot solistka na Slovenski popevki, kjer je prejela nagrado za najboljšo debitantko s skladbo Čudež življenja. V sklopu svojega društva Glas srca poučuje petje že vrsto let, njeni učenci pa navdušujejo občinstvo. Poleg glasbe Neža ljubi naravo. V prostem času skupaj z možem ustvarja eko lesene hiše in odkriva nove naravne arhitekturne razsežnosti. Z družino uživa v njihovi pravljični leseni hiški ob reki, kadar si zaželi miru, pa se poda na pot v gozd.

Neža

“Vivace” 

UČITELJICA PETJA

29872939_10216408597591823_840816930229271589_o_edited.jpg

Anja skrbi za design, grafiko in našo celostno podobo. Še posebno se čuti povezano z našim glasbenim centrom, saj je v mladosti tudi sama igrala klavir. V spominu ji je najbolj ostala skladba Chopina valček v A molu. Zaključila je študij grafičnih in interaktivnih komunikacij in ima rastoč portfelj edinstvenih in navdihujočih designov. Poleg oblikovanja in glasbe je ljubiteljica narave, fotografije in živali. V prostem času uživa v pohodih v naravi in kuhanju.

Anja

“A mol” 

GRAFIČNA OBLIKOVALKA

Archie_edited.jpg

Archie nas ohranja aktivne in skrbi za dobro počutje naše ekipe. Prav tako nas opomni, kdaj je čas za crkljanje in igro. Najbolj pa nas ima rad, ko mu postrežemo s pečeno jagnjetino.

Archie

KONDICIJSKI TRENER

Lilly_edited.jpg

S svojo eleganco in umirjenostjo Lilly v DoReWe poskrbi za dobro energijo in sproščenost. Razen ko zagleda žogico in si ne more kaj, da se ne bi pognala za njo.

Lilly

TERAPEVTKA

PARTNERJI

Partnerji
BŠA položen logotip.TA.jpg
MM logo since 1994 plain.jpg
logotip novi (1)-01_edited.png
Logotip_japan_piano_vektorski.png
Supernova Kamnik logo (1).png
Supernova Kranj logo.png
Logo_ohne-Notenzeile.png
bottom of page