DoReWe EKIPA

 
Helena.jpg

Helena je naša ustanoviteljica in postavlja celotno vizijo, sprejema ključne odločitve, izbira sodelavce in vodi naše poslovanje. Ljubiteljica življenja, izobraževanja, plesa in glasbe, ki svoje strasti in sanje uresničuje v vsem, kar počne. Po izobrazbi pravnica, ki je dobrih 20 let živela po Evropi, Južni Ameriki, Bližnjem vzhodu in Avstraliji ter delala kot odvetnica in predavateljica prava. Pred kratkim se je z družino vrnila v Slovenijo, z močno željo narediti nekaj družbeno koristnega. Helena že od malih nog čuti pozitiven vpliv glasbe na svoje življenje, svoj globalni pogled in splošno srečo. To jo je spodbudilo, da je ustanovila DoReWe, kjer sedaj dela s polno paro. Prosti čas preživlja na prostem z njenima hčerkama in možem Mladenom, ki so vir njene energije. Zato Helena ne pije kave, bo pa z veseljem pojedla dobro čokolado.

Helena

“Violinski ključ” 

USTANOVITELJICA, VODJA 

helena@dorewe.com

IMG_8200.heic

Mladen

Mladen je naš soustanovitelj, ki skrbi za našo strategijo razvoja, finance in vse kočljive analize, ki bi drugim delale sive lase. Je svetovljan z ljubeznijo do glasbe in izobraževanja, ki podpira in svetuje organizacijam po vsem svetu. Po dolgih letih življenja in dela po Evropi, Bližnjem vzhodu in Avstraliji se je z družino pred kratkim preselil v majhno, a pravljično Slovenijo. Mladen je odraščal v družini, kjer je bilo petje in igranje na instrumente del vsakdana. Klavir se je učil igrati v rodnem Sarajevu in med dolgoletnim šolanjem v Londonu. Njegov najpomembnejši glasbeni trenutek je bil, ko je s svojo hčerko nastopil na šolskem koncertu Avstralian Music Schools v Sydneyju. Mladen je ljubitelj smučanja, tenisa in ima drugi dan karateja. Prijatelji ga poznajo kot mojstra peke palačink.

Mladen

“Basovski ključ” 

SOUSTANOVITELJ, STRATEG 

mladen@dorewe.com 

Kristina.jpg

Kristina razvija naš glasbeni program, usmerja naše učitelje klavirja, poučuje učence in je ključna oseba za učitelje, učence in starše pri vsem kar se tiče glasbe in poučevanja. Vse svoje življenje se je ukvarjala z učenjem in poučevanjem glasbe ter zaključila univerzitetni in magistrski študij na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Poučevala je glasbo, klavir in petje na osnovnih in srednjih šolah širom po Sloveniji. Kristina verjame, da je zagotavljanje sproščene in spodbudne klime v družbi prijateljev najprimernejše okolje za šolanje otrok. Kristina svoj prosti čas rada preživlja z družino, bodisi v naravi ali na domačem igrišču. Obiski opere, poletni koncerti na prostem so stalnica njenega življenja, ki ji služijo kot oddih od vsakodnevnih obveznosti. Družina in prijatelji jo poznajo kot nekoga, ki je vedno točen, a vsakogar, ki zamudi, se lahko poplača z dobro skodelico kave.

Kristina

“Glavna melodija” 

GLASBENI VODJA

kristina@dorewe.com 

IMG_0252.jpg

Ana uči in navdihuje naše učence, da uživajo v glasbi in postajajo vsak teden boljši. Ana že vse življenje uživa v glasbi. V glasbeni šoli je izbrala kar dva inštrumenta, in sicer klavir in potem violončelo, s katerim je tudi zaključila višjo stopnjo glasbene šole. Nastopala je doma in v tujini ter dosegla več priznanj (med drugimi zlato plaketo v solo nastopu z violončelom na Stringfestu 2013 ter 1. mesto na tekmovanju Mladi virtuoz, kjer so nastopili skupaj s Klavirskim triom MAJ). Igrala je v Simfoničnem orkestru Domžale–Kamnik ter sodelovala s Kulturnim društvom Mengeška godba. Ena izmed nepozabnih glasbenih izkušenj je bila njena udeležba na mednarodni glasbeni poletni šoli v Pučišćih, kjer so se mladi glasbeniki v skupinah zabavali in motivirali drug drugega ter priredili izjemen končni nastop. Poleg tega, da poučuje klavir, Ana študira pravo na Pravni fakulteti v Ljubljani. Presenetljivo, Ana še vedno najde prosti čas. Takrat prepeva v Mladinskem pevsem zboru Mengeš, se zavihti na svoje gorsko kolo ali pa kot planinka raziskuje skrite kotičke Slovenije.

Ana J

“Četrtinska pavza” 

UČITELJICA KLAVIRJA

Ana P

UČITELJICA KLAVIRJA

AnaP.jpg

Ana poučuje klavir in petje ter poskrbi, da se ljubezen do glasbe širi med najmlajšimi generacijami. Verjame, da svet preko glasbe postane bolj uglašen in zveni mnogo lepše. Ana se je rodila v glasbeni družini, kjer se je igralo na citre in veliko prepevalo. Svojo glasbeno pot je pričela kot pianistka na Glasbeni šoli Kamnik, na Glasbeni šoli Logatec pa je pričela z učenjem petja. Med šolanjem na Konzervatoriju za glasbo in balet v Ljubljani je za svoje izjemne pevske dosežke kar trikrat osvojila 1. nagrado in zlato plaketo na TEMSIG. Trenutno je Ana študentka opernega petja na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Ljubiteljsko se Ana že vrsto let ukvarja z gledališčem. Večkrat je nastopila v Poletnem gledališču Studenec, v sezoni 2022-2023 pa si jo lahko ogledate v predstavi Penelopiada v SNG Drama Ljubljana v vlogi Alecte. Po poklicu je slaščičarka, kar njeno glasbeno pot, kot tudi pot ekipe DoReWe, še dodatno posladka.

Ana P

“Simfonija” 

UČITELJICA KLAVIRJA

Nadja.jpg

Pri DoReWe Nadja poučuje klavir. Življenja brez glasbe si ne predstavlja. Verjame, da glasba deluje povezovalno in terapevtsko, saj pomirja telo in duha, ter nam nudi svobodo. Nadja je osnovno glasbeno izobraževanje na klavirju zaključila v Ormožu. Kasneje je kot organizatorka koncertov in prireditev podprla mlade talente. Diplomirala je na Višji strokovni šoli v Kranju, kjer je za končno dizertacijo raziskovala pozitivne učinke klavirske glasbe na kognitivne funkcije posameznika. Delovala je na Inštitutu Kroll za glasbeno terapijo in supervizijo. Tam je poučevala otroke najrazličnejših spihosomatskih sposobnosti in se navdušila nad pozitivnimi učinki glasbene terapije pri otrocih s posebnimi potrebami. Je mama dvema nadobudnima glasbenicama. Prva navdušuje s kljunasto flavto, druga s trobento. Poleg klavirja Nadja igra tudi na flavto, harfo in kalimbo. Kadar pri sebi nima instrumenta pa preprosto zapoje z dna srca.

Nadja

“Adagio” 

UČITELJICA KLAVIRJA

29872939_10216408597591823_840816930229271589_o.jpeg

Anja skrbi za design, grafiko in našo celostno podobo. Še posebno se čuti povezano z našim glasbenim centrom, saj je v mladosti tudi sama igrala klavir. V spominu ji je najbolj ostala skladba Chopina valček v A molu. Zaključila je študij grafičnih in interaktivnih komunikacij in ima rastoč portfelj edinstvenih in navdihujočih designov. Poleg oblikovanja in glasbe je ljubiteljica narave, fotografije in živali. V prostem času uživa v pohodih v naravi in kuhanju.

Anja

“A mol” 

GRAFIČNA OBLIKOVALKA

Archie.jpg

Archie nas ohranja aktivne in tako skrbi za dobro počutje naše ekipe. Prav tako nas opomni, kdaj je čas za crkljanje in igro. Najbolj pa nas ima rad, ko dobi svojo najljubšo poslastico, pečeno jagnjetino.

Archie

KONDICIJSKI TRENER

IMG_3440.jpg

S svojo eleganco in umirjenostjo Lilly v DoReWe poskrbi za dobro energijo in sproščenost. Razen ko zagleda žogico in si ne more kaj, da se ne bi pognala za njo.

Lilly

TERAPEVTKA

PARTNERJI

 
BŠA položen logotip.TA.jpg
MM logo since 1994 plain.jpg
Supernova Kamnik logo (1).png
Supernova Kranj logo.png