top of page

Pozitivna energija za konec DoReWe glasbenega leta

Zakljucni koncert

Foto: Marko Delbello Ocepek


Na slikovitem Gradu Zaprice so učenci in zaposleni v Glasbeni šoli DoReWe zaključili šolsko leto. Več kot 35 nastopajočih iz Kamnika, Ljubljane in okolice je pripravilo kar 42 glasbenih točk, pravi mini glasbeni maraton. Številni obiskovalci so lahko prisluhnili pesmim, kot so Jutro, Pegasto dekle, Imagine, I Did It My Way, Mi gremo pa na morje, Bethovnovo Za Elizo in druge. Koncert se je zaključil s pesmijo True Colours, saj pri DoReWe verjamejo, da je v njihovem glasbenem centru prostor, kjer je vsakdo lahko tisto, kar želi. »Imejmo pogum, da drugim pokažemo naše prave barve« je gledalce in učence spodbudila Kaja, ki je povezovala program.


Po koncertu je sledila podelitev pohval ter druženje ob kozarcih penine in s slastnimi domačimi pitami in jedmi, ki so jih za priložnost pripravili starši učencev. DoReWe družbeni duh je prevzel gledalce, ki so bili navdušeni nad koncertom in glasbenim letom. Eden od staršev je zapisal takole:

»Hvala vam za včerajšnji prelep dogodek in za vse, kar ste nam omogočili v tem šolskem letu. Druženje z vami in lokacija dogodkov res poboža dušo. Izžarevate neskončno pozitivno energijo in to energijo prenašate tudi na vse nas. Vidi se, kako vsi uživate v tem, kar počnete, kako prisluhnete vsakemu in skušate izpeljati vse najboljše za naše otroke in tudi za starše. Iskrena hvala za vse.« V glasbeni šoli so s tem letom zelo zadovoljni, a verjamejo, da bodo drugo leto še boljši.


Zakljucni koncert

Foto: Marko Delbello Ocepek


Prijavite otroka na glasbene delavnice

Sedaj je čas za počitnice. Pri DoReWe jih bodo preživeli delovno. Julija, v Samostanu Mekinje, v različnih terminih organizirajo inovativne, ustvarjalne in predvsem zabavne glasbene delavnice, kamor lahko še vedno prijavite svojega otroka. Otroci bodo peli, igrali na glasbila, ki jih bodo tudi izdelovali, predvsem pa uživali in se naučili veliko novega. Ustvarjali bodo muzikal Lev Srcu, ki vam ga bodo na koncu tudi zaigrali.


Delavnice so namenjene osnovnošolskim otrokom, glasbeno predznanje pa ni potrebno, več pa preberite na naslednji povezavi. Prijavite se preko spletne povezave: https://www.dorewe.com/poletnedelavnice.

Na voljo so naslednji termini:

1. slovenski: 3.–7. julij

2. slovenski: 10.–14. julij

3. angleški: 24.–28. julij

Hitro prijavite svojega otroka, saj je število mest omejeno, ter mu zagotovite glasbeno dogodivščino.


Zakljucni koncert

Foto: Marko Delbello Ocepek

Comments


bottom of page